HŠK Zrinjski: Pobjeda nad Željezničarom čista kao suza

Plemići su u svim elementima igre nadigrali aktualne prvake BiH, a pobjeda je tim veća jer su nogometaši Zrinjskog ostali sa 10  igrača nakon što je sudac (ne) opravdano isključio ponajboljeg igrača Zrinjskog Simeunovića.

Na dušu sudaca ide i neopravdano poništen pogodak Zrinjskog kod rezultata 2:1 zbog navodnog izlaska lopte van terena. Nakon svega čudi reakcija igrača Željezničara koji su se nakon utakmice okomili na suce, a zatim i polupali vrata u gostujućoj svlačionici. Isto tako čudi izjava gostujućeg trenera nakon utakmice u kojoj je izjavio (i ostao živ) da je njegova momčad bila bolja, te da su nezasluženo izgubili.

Pobjeda Zrinjskog je čista kao suza i zaslužena je na terenu, a gosti mogu zahvaliti vrataru Hadžiću što nisu kući otišli sa punom mrežom.

Sem nogometaša Zrinjskog na visini su bili i navijači Plemića, popularni Ultrasi koji su bodrili svoju momčad svih 90 minuta bez i najmanjeg incidenta. Sada u Premijer ligi slijedi pauza zbog reprezentativnih obveza koju će Plemići iskoristiti za pripremu pred dva teška gostovanja u Bijeljini i Banjaluci.

HERCEGOVINA.info