FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Pobjeda nad Vitezom kao podstrek za nastavak sezone

HŠK Zrinjski, NK Vitez, HŠK Zrinjski, NK Vitez

 Borba za titulu prvaka, kao i za mjesta koja vode u Europu bit će neizvjesna do posljednjeg kola, ali vratimo se mi jučerašnjoj utakmici. S obzirom na važnost utakmice, ali i loš teren natopljen vodom Zrinjski je odigrao loše prvo poluvrijeme. U tom prvom dijelu na prste su se mogle nabrojati dobre akcije i prigode Zrinjskog. Nogometaši Viteza su se disciplinirano branili, a na ruke im je išao i loš blatnjav teren, koji puno više odgovara momčadi koja je u defanzivi.

U drugom dijelu Plemići su ubacili u brzinu više, a prava ofanziva prema vratima Viteza uslijedila je nakon ulaska u igru Đurića i Simeunovića. Nakon toga je Crnov majstorskim pogotkom načeo mrežu gostiju, a do kraja utakmice redale su se prigode za Zrinjski. Još jednu je iskoristio Crnov na odličnu asistenciju Simeunovića. Dvostruki strijelac Crnov je igrač utakmice, ali vrijedi istaći igru Barišića, bez koga je sada teško zamisliti srednji red Zrinjskog i svakako Zlatića koji je pokazao da mu je mjesto u najdražem klubu u kome je i ponikao.

Sa ove utakmice vrijedi svakako istaži i navijače Zrinjskog, popularne Ultrase koji su svih 90 minuta davali potporu svojim ljubimcima, bez obzira što je cijelo vrijeme padala jaka kiša.

Ova pobjeda je podstrek nogometašima Zrinjskog za nastavak sezone, a slijedeće kolo Plemići gostuju kod Željezničara. Dobar rezultat iz ove utakmice promovirao bi Zrinjski u jednog od glavnih favorita za naslov.

HERCEGOVINA.info