HŠK Zrinjski: Plemići zadovoljni ždrijebom Kupa BiH

HŠK Zrinjski, NK Vitez, HŠK Zrinjski, KUP BIH, NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, Fk Mladost Velika Obarska, KUP BIH, HŠK Zrinjski, Premijer liga BiH, KUP BIH
Od svih mogućih protivnika upravo je Mladost bila najpoželjinija, ali kako je Kup natjecanje poznato po mnogim iznenađenjima treba biti na oprezu.

Evo što su za naš portal HERCEGOVINA.info rekli pomoćni trener Mario Maka Ivanković, kapetan Pero Stojkić, Ivan Crnov, Hrvoje Barišić i Ivo Zlatić.

Mario Ivanković:

Nakon duže vremana dočekali smo da nas ždrijeb pomazi u kupu. Sigurno je da smo favoriti za prolazak u polufinale, ali i svjesni da nema opuštanja i da samo maksimalnim pristupom u obe utakmice do njega možemo doći.

Pero Stojkić:

Pa mislim da smo svi zadovoljni sa protivnikom, ajmo reći baš kakavog smo mogli samo i poželjeti Sada je na nama da izborimo siguran prolaz u polufinale kupa.

Ivan Crnov:

Dobili smo neugodnog protivnika, što najbolje pokazuje prošlo kolo gdje su dobili na gostovanju Borca. Ali bez obzira na to mi idemo po pobjedu,i prolaz u polufinale!

Hrvoje Barišić:

Prije svega, ne smijemo podcijeniti protivnika. Idemo napraviti što bolji rezultat da nam u uzvratu bude lakši posao. To što su oni lošiji na ljestvici od nas ne znači mnogo, u to smo se svi uvjerili u prošlom kolu Premijer lige, ali vjerujem u svoju ekipu i prolazak u polufinale.

Ivo Zlatić:

Ne znam baš kakva je ekipa ta Mladost, nisam igro protiv njih , niti sam ih gledo, ali mislim da smo puno bolji i da cemo proći u polufinale. Nikoga ne treba podcjenjivati, ali smo veliki favoriti i ako uđemo u obije utakmice onako kako znamo i možemo onda mislim da ne bi trebalo biti problema.

Prvi susret na programu je 12. ožujka u Velikoj Obarskoj,  dok je uzvrat u Mostaru 26. ožujka.

HERCEGOVINA.info