HŠK Zrinjski: Plemići u puno boljoj poziciji nego prije tjedan dana

HŠK Zrinjski, NK Vitez, HŠK Zrinjski, proljeće, titula
Naime, zahvaljujući pobjedi Plemića nad Vitezom, rezultatima suparnika, a zatim i ždrijebanja parova ¼ finala Kupa BiH Zrinjski je u puno boljoj poziciji nego što je bio uoči nastavka natjecanja.

Pobjeda nad Vitezom donijela je samopouzdanje izabranicima Branka Karačića, a kiksevi Sarajeva, Borca i Olimpica doveli su Plemiće na diobu drugog mjesta. Ukoliko Zrinjski izvuče pozitivan rezultat na Grbavici u subotu, to će biti definitivna najava juriša na šampionsku poziciju.

Kao što smo mogli pročitati proteklih dana Uprava, nogometaši i navijači su optimisti, te svi vjeruju da Zrinjski može puno u ovom proljetnom dijelu prvenstva. Ukoliko Plemići prođu neokrznuti Grbavicu slijede dvije domaće utakmice protiv Radnika i Borca, i nakon te tri utakmice bit će puno toga jasnije.

Dodatni optimizam među Plemiće izazvalo je i izvlačenje parova za Kup BiH u kome je Zrinjski za protivnika dobio Mladost koja ne bi trebala predstavljati ozbiljnu prepreku za plasman u polufinale.

Naredni dani dat će odgovore na mnoga pitanja, ali s obzirom na sve okolnosti u Zrinjskom imaju puno pravih razloga za optimizam.

HERCEGOVINA.info