FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići sutra po pobjedu protiv Zvijezde 09

press zrinjski
Uoči te utakmice danas je u prostorijama HŠK Zrinjski održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili Nemanja Bilbija i Ivan Brkić.

"Imali smo dosta naporan ritam utakmica u prošlom razdoblju. U subotu smo se protiv Tuzle City namučili da dođemo do pobjede, a tako će vjerojatno biti i sutra, jer Zvijezda 09 dolazi rastrećena u Mostar. Na nama je da radimo još jače, da pokušamo pobijediti i doći do pobjede i novih bodova s kojima bi bili za petama Sarajevu i Željezničaru", rekao je Bilbija.

Na novinarsko pitanje što je uzrok krize koja je zahvatila Plemiće  i kakav je njegov status Nemanja je odgovorio:

"Dosta je bila utakmica i dosta napornih putovanja. Ne tražimo izgovore ušli smo u prvenstvo s dvije pobjede i onda nas je taj raspored poremetio. Išli smo na Maltu i u Bugarsku, a u međuvremenu smo tri puta gostovali u Premijer ligi. Tako da pet gostujućih vezanih utakmica ostavilo je traga. Nadam se da će nas ova utakmica protiv Zvijezde, i naredni susret u Krupi vratiti na pravi put, da budemo u samom vrhu ljestvice. Nisam otišao u inozemstvo, ali što je tu je. Ja u svakoj utakmici dajem svoj maksimum, i za ekipu, i za navijače. Posrećilo mi se u subotu da postignem pogodak i vidjeli ste da sam ga proslavio kao da mi je prvi ".

Nakon Nemanje novinarima se obratio i vratar Ivan Brkić koji je kazao: "Sigurno da mi je drago da sam se vratio nakon ozljede, posebno na takav način. Ja uvijek maksimalno treniram i trudim se dati maksimalan doprinos ekipi. Želim tako razmišljati i raditi da bi te nekada taj rad nagradi i dao doprinos ka ostvarenju pobjede",  "Iskreno, malo znam o sutrašnjem protivniku, nema veze što su oni novi u Ligi, nikoga ne treba podcijeniti, i svaku ekipu treba respektirati", završio je Brkić.

Što se tiče sastava za sutra sigurno je da neće nastupiti Jakovljević koji pauzira zbog kartona, a neće biti ni Veselinovića koji još nema pravo nastupa. Ipak zadnju riječ o tome tko će konkurirati za sastav dati će stručni stožer na čelu s Blažom Sliškovićem.

HERCEGOVINA.info