FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići s optimizmom otputovali u Maribor

Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor
Uoči odlaska izjavu za medije prvo je dao šef struke Plemića Blaž Slišković koji je istakao:

U Maribor ne idemo na izlet, nego idemo pokušati odigrati jednu kvalitetnu utakmicu i na račun te kvalitete nadigrati Maribor i pokušati napraviti iznenađenje. Čeka nas težak posao pobijediti s dva gola razlike, ali mislim da je ekipa voljna i željna da napravi nešto takvo. Ekipa ima htjenja i volje da napravi pozitivan rezultat. Ostaje žal za prvom utakmicom, gdje nam je presudilo i neiskustvo, a da je ostalo 1:1 imali bi veće šanse u uzvratu.

Borit ćemo se dok god ima nade za prolazak. Atmosfera u momčadi je dobra i nadamo se tom dobrom rezultatu, rekao je Nemanja Bilbija.

Ostaje žal za propušten prilikama iz prve utakmice. Vidjeli smo da se sa Mariborom može igrati i idemo gore po pobjedui nadamo se prolazu. Atmosfera u momčadi  je sjajna, svi su dobro trenirali, i nadam se da će se to vidjeti na terenu, istakao je Marijan Ćavar.

Blaž Slišković u Sloveniju je odlučio povesti dvadeset igrača (Bandić, Pirić, Galić, Barić, Laštro, Katanec, Jakovljević, Stojkić, Pezer, Ćavar, Perišić, Jović, Filipović, Todorović, Kukoč, Jazvin, Bilbija, Kajkut, Mulahusejnović, Hajdarević).

HERCEGOVINA.info