FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići putuju u Bijeljinu po pobjedu

karacic dujkovic

Pred odlazak u Bijeljinu održana je tiskovna konferencija na kojoj su govorili šef struke Branko Karačić i vratar Plemića Ratko Dujković.

Trener Karačić je rekao slijedeće: U prošloj sezoni rezultati protiv Mladosti su bili na našoj strani, ali sem kup utakmice u revanšu gdje smo dominirali, a sve ostale tri utakmice su bile vrlo tvrde i neizvjesne iz razloga što Mladost igra vrlo zatvoreno i vrlo disciplinirano, te čeka trenutak da kazni prptivnika iz kontri ili polu kontri. Mi imamo obvezu i imamo razloga da smatramo da smo kvalitetnija ekipa , te da ćemo sutra doći do onoga po što idemo , pa se nadamo da ćemo se vratiti zadovoljni.

Idemo u goste vrlo tvrdoj i discipliniranoj ekipi, i uz sve naše zalaganje i ukoliko svi damo svoj maksimum rezultat ne bio smio doći u pitanje, rekao je vratar Dujković.

Bez Kataneca, Zlatića i Galića

Zrinjski će sutra bti lišen usluga Kataneca koji se ozlijedio na utakmici protiv Sloge. Neće biti ni Zlatića, te Galića koji su također ozlijeđeni.

Od četvrtka u Međugorju

Nakon povratka iz Bijeljine igrači će dobiti dva slobodna dana, i prvi trening će biti u srijedu. U četvrtak Zrinjski putuju u svoju stalnu bazu Međugorje gdje će ostati četiri dana, a za vrijeme trebala bi biti odigrana i prijateljska utakmica protiv RNK Split.
HERCEGOVINA.info