FOTO  HŠK Zrinjski: Plemići favoriti protiv Rudara

Prvi se novinarima obratio Branko karačić koji je istaknuo da u utakmicu sa Rudarom Zrinjski ulazi kao favorit te da će se potruditi da se to vidi i na terenu. Također je napomenuo da za sutrašnju utakmicu neće moći računati na Srđana Savića koji je u utakmici sa Sarajevom zaradio isključenje, te da je nastup Zorana Brkovića i Vučine Šćepanovića upitan zbog ozlijeda.

Napomenuo je da sastav ne bi trebao imati neke veće izmjene, ali da mu je najveći upitnik trenutno u napadau jer razmišlja da li će da u utakmicu krene sa Popovićem ili Bekićem.

Nakon Karačića novinarima se obratio Velibor Đurić koji je istaknuo da očekuje nešto zatvoreniju igru gostiju, ali da se nada da će nogometaši Zrinjskog nači riješenje da osvoje tri boda u sutrašnjoj utakmici.

Novinare je zanimalo što Karačić očekuje od novih igrača prije svih Igora Aničića, Tonija Peze i Zorana Beloševića. Karačić je ipak tražio od nazočnih novinara informacije o ovim igračima jer su i Igor i Toni već igrali u Zrinjskom, te da bi nazočni novinari mogli više znati od njega o kakvim se igračima radi. Rekao je da Igor Aničić devet mjeseci već nije odradio normalan trening, ali da od ovog igrača očekuje dosta, te da će navijači morati sačekati njegov povratak na teren barem što se tiče prvenstvenih utakmica. Toni Pezo je samostalno trenirao kao i Zoran Belošević te da od njih očekuje nešto brži povratak na teren od Aničića. Uz to Karačić je istaknuo da Zrinjski očekuje u utorak utakmica u Ljubuškom te da će na njoj vidjeti pravo stanje ova tri igrača.

Novinare je zanimalo također kako Karačić gleda na jučerašnju utakmicu Širokog i Udiesea te Boteva i Stuttgarta. Karačić je istaknuo da je Široki pružio više od svojih mogućnosti jer svi dobro znaju tko je Udinese, dok je također istaknuo da je očekivao čak pobjedu Boteva. Karačić je istaknuo da je vidio Botev kao odlično organiziran klub gdje odskaću četiri igrača te da se može svašta očekivati u Stuttgartu.

Utakmica je zakazana za sutra (subota) u 20:30 sati.

HERCEGOVINA.info