HŠK Zrinjski: Plemići bez Todorovića i Filipovića na Olimpic

Stadion HŠK Zrinjski, Nk Dugopolje, HŠK Zrinjski, fc olimpic
Momčad s Otoke uvijek je neugodan protivnik, a posebno su opasni na gostovanjima.

Svjestan je toga i trener Vinko Marinović koji ima dosta problema sa sastavljanjem momčadi.

"Ekipa Olimpica je ostala na okupu i dodatno se pojačala, te mislim da su kvalitetniji nego u prošloj sezoni. Očekuje nas teška utakmica, a posebno što imamo problema sa ozlijeđenim igračima. Sigurno neće nastupiti Todorović i Filipović, a upitni su nastupi Radulovića i Simeunovića. Bez obzira na izostanke mi možemo napraviti dobru ekipu i vjerujem da ćemo odigrati maksimalno angažirano i ostvariti pobjedu", kazao je trener Zrinjskog Vinko Marinović.

U posljednjim utakmicama Zrinjski je igrao s Nikolićem i Mešanovićem u vrhu napadu. Zbog izostanaka velikog broja igrača na krilnim pozicijama, Mešanović će po svemu sudeći u nedjelju igrati uz desnu aut liniju.

"Atmosfera u svlačionici je odlična i svi s nestrpljenjem očekujemo početak prvenstva. Tko god izađe na teren u nedjelju dati će svoj maksimum i nadam se da ćemo na kraju slaviti", riječi su Jasmina Mešanovića.

Šef stručnog stožera Mostaraca već je odredio sastav za utakmicu s Olimpicom, ali nije ga želio otkriti prisutnim novinarima na press konferenciji.

Utakmica Zrinjski - Olimpic igra se u nedjelju u 20.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

pogled.ba