HŠK Zrinjski: Plemići 630 minuta bez primljenog pogotka

Stadion HŠK Zrinjski, fk drina, HŠK Zrinjski, FK Rudar, Plemići
...mreža Plemića netaknuta je već punih 630. minuta.

Rudar je dočekao Zrinjski na svom stadionu, na travnjaku koji je bio loš za igranje što je puno više odgovaralo domaćim nogometašima kojima je prioritet bio sačuvati vlastitu mrežu.

Zrinjski je od prve minute uspostavio terensku nadmoć i igrao svoju igru, te stvarao prigode. Rezultat te igre je i pogodak koji je postigao Todorović u 37. minuti, i koji je kako će se kasnije ispostaviti bio vrijedn tri boda.

Domaćin može biti prezadovoljan s minimalnim porazom, jer Plemići su jučer imali nekoliko kolosalnih prigoda koje nisu uspjeli pretvoriti u pogodak. Navijače Zrinjskog može veseliti dobra igra njihovih ljubimaca, i jučer je sustav igre odlično funkcionirao.

Mreža Zrinjskog i mladog vratara Karačća ostala je tako netaknuta već sedmu utakmicu u Premijer ligi, a vrijedi svakako istaći i odličnu igru veznog reda i bokova Plemića koji su jučer znali po šta su došli u Prijedor. I dalje je najveći problem realizacija, te struka mora poraditi na nišanskim spravama svojih napadača.

Mora se na kraju spomenuti da su  Plemićijučer imali odličnu potporu svojih Ultarsa koji su u velikom broju došli u Prijedor uprkos daljini i radnom danu.

Slijedi utakmica protiv Slavije u nedjelju i za očekivati je da će lider na ljestvici novom pobjedom opravdati očekivanja svojih navijača.

HERCEGOVINA.info