HŠK Zrinjski: Periću probleme zadaju stoperi

Podsjetimo, Pero Stojkić je protiv Sarajeva zaigrao prvi put nakon četiri mjeseca, ozljeda Ivana Crnova se pokazala kao bezazlena, a napokon se u puni trenažni proces uključio i Marin Aničić. Ipak, daleko od toga da Perić nema problema, a najveći mu zadaju stoperi. Naime, Aničić je preskočio posljednjih pet pripremnih utakmica, dok ozljeda muči i Antu Radeljića, koji je zbog toga u utorak trenirao smanjenim intenzitetom.
- Radeljić je protiv Sarajeva dobio neugodan udarac u nožni prst, tako da mu je isti pomodrio te počeo stvarati probleme, ali ipak vjerujemo da se ne radi o ozljedi zbog koje će propustiti Leotar. Aničić se priključio ostatku momčadi, ali tek ćemo odlučiti hoće li biti u kombinacijama za nedjeljnu utakmicu, izjavio je Perić.
Iako se Stojkić protiv Sarajeva vratio na teren nakon četveromjesečne stanke, Perić ipak kaže će s njim biti dosta oprezni.
- Stojkić normalno trenira i on će biti u kombinacijama za Leotar, ali ćemo mu zbog preduge stanke ipak dozirati minutažu. Preskočio je puno treninga u pripremama, tako da moramo biti oprezni s njim. Uostalom, nemamo ni razloga forsirati ga, jer smo dobro pokriveni na lijevoj strani, dodao je Perić.
Protiv Leotara će u kombinacijama biti i Velibor Đurić, ali ni njega ne treba očekivati u početnom sastavu, s obzirom da se priključio tek u završnici priprema.
- On je u punom treningu bio i uoči Sarajeva, ali zbog tek zaliječene ozljede aduktora nismo ga željeli koristiti u subotu, još više zbog teškog terena. Dakle, jasno je da konkurira za nedjeljnu utakmicu, zaključio je Perić.

Sigurno bez Markovića i Pehara

Dragan Perić protiv Leotara sigurno neće moći računati na Gorana Markovića i Milu Pehara. Marković je otpao zbog crvenog kartona protiv Veleža (2:1) u posljednjem kolu jeseni, ali i da nije kartoniran, njegov nastup bi zbog ozljede bio pod znakom pitanja. Pehar je, pak, otpao zbog istegnuća mišića, a zbog iste ozljede nije konkurirao ni za posljednju pripremnu utakmicu protiv Sarajeva.

Dnevni list