HŠK Zrinjski: Ovaj poraz nas neće poremetiti

Plemići su ostali na četrnaest bodova, zbog čega su lidersku poziciju opet morali prepustiti subotnjem protivniku.
Borac je slavio zasluženo, i to iz jednostavnog razloga što su Joco Stokić i Ognjen Đelimić napravili ono što nisu Zoran Belošević, Amer Bekić i Deni Simeunović - postigli pogotke.
- Ovog puta nam je sreća okrenula leđa, ali moramo gledati naprijed. Već u srijedu nas čeka Slavija, komentirao je nakon utakmice Branko Karačić.

Zanimljivo, Zrinjski je opet, kao i u utakmicama protiv Zvijezde (3:0), Travnika (5:1), Viteza (1:1), Željezničara (2:1) i Radnika (3:1), odlično ušao u utakmicu, ali za razliku od nabrojanih ogleda, Plemići ovog puta nisu uspjeli povesti u ranoj fazi utakmice, iako su mogli, možda i morali s obzirom na odlične prilike Beloševića i Bekića. Kazna je stigla praktički u posljednjoj sekundi prvog poluvremena, jer se nakon pogotka Stokića više nije igralo...Zrinjski je i u nastavku bio puno bliži poravnanju nego Borac drugom pogotku, ali za razliku od "tupih" napada Mostaraca, Borac je povisio prednost iz prvog udarca prema vratima Ratka Dujkovića.

- Izvanredno smo otvorili utakmicu, vrlo dobro smo stajali na travnjaku i stvorili nekoliko stopostotnih prilika u prvih dvadesetak, dvadeset i pet minuta, ali na našu žalost, nismo to realizirali, nastavio je Karačić, koji je nakon utakmice rekao da "igračima može čestitati na svemu osim na realizaciji".

Pod Bijelim brijegom nemaju vremena žaliti za propuštenom prilikom, budući da je nova utakmica na programu već u srijedu.

- Vjerujem da nas ovaj poraz neće izbaciti iz takta, jer smo i u Banjoj Luci pokazali kako zaslužujemo biti u vrhu ljestvice. Za Slaviju ćemo se morati dobro pripremiti, jer je naš sljedeći protivnik ove sezone pokazao da je opet jako neugodan u gostima, zaključio je Karačić.

Dnevni list