FOTO  HŠK Zrinjski: Očekujemo pobjedu protiv Slavije

Tim povodom održana je tiskovna konferencija na kojoj su prisutovali pomoćni trener Mario Ivanković te igrač Milan Muminović

"Naravno da očekujemo pobjedu u sutrašnjem susretu. Svjesni smo kvalitete Slavije, bez obzira na njihov posljednji domaći poraz od Radnika. Sigurno da nas taj rezultat neće zavarati i da će igrači maksimalno motivirani ući u susret", istaknuo je pomoćni trener Zrinjskog Mario Maka Ivanković, a piše pogled.ba

Milan Muminović upravo je iz Slavije stigao u Zrinjski na početku 2012. godine.

"Slavija je doživjela dosta promjena u igračkom kadru, u odnosu na vrijeme kada sam ja igrao za taj klub. Imao sam priliku raditi s trenerom Draganom Radovićem, te mogu za njega reći sve pozitivno. Od igrača koje poznajem, tu je napadač Igora Radovanović. Oni uvijek imaju dobru ekipu, čvrstu u obrani i dosta opasnu iz kontranapada", riječi su Milana Muminovića.

U prvih osam kola Premier lige Zrinjski je osvojio 14 bodova i nalazi se na trećem mjestu. S obzirom na dosta težak raspored, u klubu mogu biti zadovoljni ostvarenim, ali stječe se dojam kako su Mostarci mogli osvojili još koji bod.

"Na startu prvenstva kada smo zabilježili poraz i neriješeni rezultat nismo bili u optimalnoj formi, koja nas sada krasi. Nismo imali protiv Viteza i posebno sad u Banja Luci, gdje smo odigrali kvalitetnu utakmicu i nadigrali protivnika. Jednostavno nismo imali sreće u realizaciji, te smo doživjeli poraz. Nadam se da ćemo s dobrom igrom nastaviti u slijedećim utakmicama. Imamo jednu pozitivnu atmosferu, dobar raspored i vjerujem kako ćemo to iskoristiti, te osvojiti što više bodova", kazao je pomoćni trener Zrinjskog Mario Maka Ivanković.

Zbog tri žuta kartona u susretu sa Slavijom neće nastupiti kapetan Marin Aničić. Utakmica se igra u srijedu u 18.30 sati na stadionu pod Bijelim brijegom.

FOTO: Pogled.ba