HŠK Zrinjski: Očekujemo da Ultrasi budu naš 12. igrač i da nas vode do pobjede

Zrinjski-Sarajevo Kup

Utakmica je to u kojoj Plemići slove za favorite, i utakmica od koje navijači Zrinjskog puno očekuju. Evo što su za naš portal pred sutrašnju utakmicu rekli nogometaši HŠK Zrinjski Karačić, Stojkić, Graovac, Laštro, Radulović, Petrak, Filipović, Nikolić, Mešanović  , kao i pomoćni trener Mario Maka Ivanković.

Goran Karačić: Spremni smo 100 % i očekujem jako tešku utakmicu. Sigurno ulazimo u utakmicu kao favoriti, očekujem od naših navijača ogromnu podršku kao i do sada, da sve prodje sve u fair playu i da pobjedi nogomet.

Pero Stojkić: Čeka nas teška utakmica, ali smo maksimalno koncentrrirani i spremni donjeti sva tri boda iz Vrapčića. Poruka navijačima: budite kao što i jeste naš 12 igrač pošto vas trebamo!

Daniel Graovac: Derbi je uvijek jedna posebna utakmica kako za nas tako i za navijače. Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo i obradujemo naše navijače. A poruka za navijače da samo nastave ovako i da kao do sada budu naš dvanaesti igrač.

Neven Laštro: Očekujem da ćemo se boriti kao protiv Željezničara za pobjedu na dosad najtežem gostovanju. Derbi mijenja oblik tabele i trenutne forme, i nadam se da će naši navijači uživati u nogometnoj predstavi.

Aleksandar Radulović: Poslije Željezničara i preokreta u zadnjim minutama, slijedi derbi sa Veležom, ekipom koja i nije toliko loša kako to ljestvica pokazuje, i znamo da nam sutra to sto šmo mi drugi, a oni predposlednji neće ništa značiti ukoliko ne damo sve od sebe u borbi za svaki dio terena da bi došli do pobjede. U derbi utakmicama ne pobjeđuje uvijek kvalitet, već onaj koji to više bude želio i imao više te sportske sreće, a nadam se da ćemo to sutra biti mi. Pozivam navijače da nam daju podršku kao i prošli put u Vrapčićima, da nas bodre do poslednje minute, a mi cemo im se odužiti željom, borbom, i nadam se pobjedom.

Oliver Petrak: Mislim da sutrašnji derbi puno znači za obe ekipe. Poseban naboj je prisutan u tim utamicama. Nadam se dobroj igri koja će nam osigurati tri boda i povratak na pobjednički niz. Navijačima obećajem da ćemo kao i uvijek dati sve od sebe i zahvaljujem im na dosadašnjoj podršci.

Miloš Filipović: Očekivanja su da sutra idemo na pobjedu, i znamo da to neće biti nimalo lako . Svi smo svjesni značaja sutrašnje utakmice i idemo na pobjedu. Poruka navijačima je da dođu u što većem broju, a mi ćemo im se odužiti dobrom igrom i nadam se pobjedom.

Stevo Nikolić: Sutra je vrlo važna utakmica kako za nas tako i za našu publiku. Ko god izađe sutra na teren uvjeren sam da će dati sve od sebe da osvojimo bodove u derbiju. Čuli smo da ćemo imati maksimalnu podrsku navijača kao i uvjek, i to nam daje dodatni motiv da ostavimo i poslednji atom snage na terenu.

Jasmin Mešanović: Očekuje nas sigurno jedna teška tekma. U ovom trenutku sigurno da smo kvalitetnija ekipa, ali u derbiju to ne mora značiti ništa. Mislim da ce na kraju slaviti ekipa koja bude najmanje griješila i koja iskoristi grešku protivnika. Navijačima mogu mogu poručiti da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo na kraju i očekujem da oni sutra budu naš 12 igrač i da nas vode do pobjede.

Mario Maka Ivanković: Znamo da nas očekuje teška utakmica gdje će domaćin sve poduzeti da dođe do tri boda. Spremni smo odgovoriti na sve izazove i nema razloga da se ne nadamo našoj dobroj igri i pobjedi. Kako saznajemo imat ćemo veliku podršku naših vjernih navijača što je još jedan dodatni motiv za sve da ih obradujemo i vratimo se svi sretni pod Bijeli Brijeg.

HERCEGOVINA.info