FOTO  HŠK Zrinjski: Očekuje nas teška utakmica

HŠK Zrinjski
"Mislim da će utakmica biti izuzetno teška,iako je na posljednjem mjestu ekipa Gradine u par navrata je pokazala da se radi o dosta kvalitetnoj ekipi, iz razloga što se nama ova zadnja utakmica pokazala vrlo neuspješna, i plus toga ovaj psihološki pritisak oko riješavanja utakmice 11.kola. Ja se nadam da će komisija danas donijeti tu konačnu odluku pa kakva god ona bila, jednostavno da se možemo koncentrirati na utakmicu koja sad dolazi. Mi idemo na pobjedu, mislim da nemamo drugog izbora" istakao je Bogdan.

Stučni stožer neće moći računati na ozljeđenog Peru Stojkića i Tonia Markića, dok se u momčad vratio Krišto, te su ozljede iza njega.

"Idemo u Gradačac , očekuje nas teška utakmica, znamo kako je njima, žele konačno uzeti ta tri boda žele nekome skinuti skalp, Sve zavisi od nas , ako mi uđemo 100% u utakmicu i budemo gladni pobjede koja nam je neophodna, neće bit problem ostvariti pozitivan rezultat" kazao je Melher.

Treba istaknuti da je ekipa NK Zvijezda G. izašla u susret HŠK Zrinjski i utakmica kupa Bih igrat će se u utorak u Gradačcu.

hercegovina.info