HŠK Zrinjski: Objektivno očekujemo tri boda protiv Viteza

Zrinjski-Sloboda
Zrinjski će u 17. kolu ugostiti Vitez, ekipu koja drži posljednje, dvanaesto mjesto na ljestvici sa svega sedam osvojenih bodova, piše pogled.ba.

"Objektivno očekujemo tri boda, i tako smo se pripremali cijeli tjedan. Mislim da smo u susretu sa Slobodom pokazali od prve minute volju i želju da pobijedimo, i vjerujem da ćemo tako ući u utakmicu sa Vitezom", kazao je trener Zrinjskog Blaž Slišković i dodao:

Vitezu su prijeko potrebni bodovi, i sigurno će nas pokušati iznenaditi, ali mislim da smo u ovom trenutku puno kvalitetnija ekipa i da uopće pobjeda ne bi trebala doći u pitanje. Upozorio sam igrače na mogućnost iznenađenja od strane Viteza, s obzirom da imaju prema naprijed 3-4 brza igrača. Imaju Peku koji je nepredvidljiv igrač i može odigrati vrhunski. S obzirom da dolaze bez tri kartonirana igrača, vjerujem da to nećemo prihvatiti olako, i da ćemo susretu pristupiti veoma ozbiljno. Ako je tako shvatimo onda pobjeda ne bi trebala doći u pitanje".

Zrinjski je na trećem mjestu Premijer lige sa bodom manje od vodećeg dvojca Širokog Brijega i Željezničara. Plemiće nakon utakmice s Vitezom čeka gostovanje kod Čelika, te imaju dobre izglede osvojiti jesenski naslov.

"Ako pobijedimo Vitez sutra, i Čelik za tjedan dana u najmanju ruku nitko nam ne može pobjeći više od jednog boda. U nedjelju igraju Široki Brijeg i Željezničar, i o toj utakmici će mnogo ovisi raspored prve tri ekipe na ljestvici. Mi gledamo prije svega sebe da ostvarimo dvije pobjede, i sa šest bodova sigurno smo najmanje drugi", komentirao je Slišković.

Zbog ozljede butnog mišića upitan je nastup Nermina Jamaka protiv Viteza, a na bolove u zglobu se žali Filipović, no će gotovo sigurno biti u sastavu.

Utakmica između Zrinjskog i Viteza igra se u subotu u 14 sati na stadionu pod Bijelim Brijegom.