HŠK Zrinjski: Novi predsjednik se bira u petak

HŠK Zrinjski, NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, trener, predsjednik, HŠK Zrinjski, prozivka, HŠK Zrinjski, predsjednik

...novog predsjednika mostarskog kluba, odnosno nasljednika Ante Vidačka.
Štoviše, o novom predsjedniku dvostrukog prvaka BiH, kako doznajemo, nije se ni razgovaralo, jer je ta tema ostavljena za petak, kada bi na novoj sjednici Upravnog odbora trebali biti svi novi članovi klupskog rukovodstva, odnosno i oni koji su jučer, kako je rečeno, "opravdano izostali".

Tako su Pod Bijelim brijegom samo nastavili s prolongiranjem vrlo važnih odluka za bližu budućnost Zrinjskog, jer su Plemići i dalje bez predsjednika, iako je od početka priprema (24.6.) za novu sezonu prošlo već deset dana, a od posljednje utakmice u prošloj (23.5.) gotovo mjesec i pol, odnosno petnaest dana manje nego što Dragana Perića i njegove igrače dijeli do prve utakmice (4.8.) u novoj sezoni. Zbog toga ne čudi što Zrinjski kasni sa slaganjem momčadi, koja je u ovom prijelaznom roku već ostala bez dvojice važnih igrača iz prošle sezone - Marka Popovića i Damira Džidića, ali i Phila Jacksona, koji je također skupio dvoznamenkasti broj nastupa. S druge strane, rubrika "došli" je očekivano još uvijek prazna, iako su mostarskom klubu pojačanja više nego potrebna, naravno pod pretpostavkom da Zrinjski nakon dvije sezone posta opet želi izboriti plasman u Europu.

Ako, pak, to nije cilj, onda se postojeći kadar već sada može okarakterizirati definiranim, jer za prosjek i sredinu ljestvice bolja momčad nije ni potrebna. No, ambicije Zrinjskog u sljedećoj sezoni još uvijek su nepoznate, a iste će, kako je rekao Perić u jednom od prethodnih razgovora, odrediti novo klupsko rukovodstvo.
- Moji asistenti i ja možemo obećati samo da ćemo učiniti sve kako bismo od kadra koji budemo imali na raspolaganju izvukli maksimum, ali klupske ciljeve i ambicije će odrediti ljudi koji vode klub, izjavio je Perić.

Dnevni list