HŠK Zrinjski: Novi ljudi, veći dometi

Igrački nogometaši Zrinjskog su ponovili neuspjeh iz prethodnih sezona i nisu se uspjeli plasirati u Europska natjecanja, ali je zato klub u svim ostalim segmentima napravio iskorak više.

Za taj iskorak i dimenziju više nazajslužniji su novi ljudi u Upravi HŠK Zrinjski, ponajprije dva dopredsjednika kluba Martinović Davor i Šulenta Danko. Otakako su oni u klubu izgleda da nema nerješivih problema, a oni sami su otvoreni za sve ideje koje mogu pomoći radu kluba bez obzira od koga one dolazile.

Davora i Danku možete naći na stadionu u bilo koje doba dana. Oni ne propuštaju niti jedan trening Plemića, a redoviti su na svakoj utakmici svog Zrinjskog. Njihov rad prepoznat je od strane navijača, te su dva dopresjednika za kratko vrijeme kod najvatrenijih tifoza stekli kultni status, što se odavno nije desilo u jedinom mostarskom nogometnom šampionu.

Oni su vratili klub navijačima i narodu, i ukoliko uspiju igrački dovesti klub na razinu onih godina kada su se osvajale i slavile titule nema sumnje da će biti zlatnim slovima upisani u povijesti najstarijeg nogometnog kluba na ovim prostorima.

HERCEGOVINA.info