HŠK Zrinjski: Nova pojačanja se i dalje čekaju

...mogućnosti ovog Zrinjskog ipak će dati skorašnje utakmice protiv bugarskog Boteva.
No, ogledi protiv Boteva nisu jedina tema među navijačima mostarskog kluba, budući da oni i dalje iščekuju nova pojačanja, prije svega iz razloga jer su dolazak istih otvoreno najavili klupski čelnici. Zasad je stiglo sedam novih igrača - Ratko Dujković (Slavija), Zoran Brković (Čelik), Srđan Savić (Zvijezda), Vedran Kantar (Borac), Deni Simeunović (Travnik), Nebojša Popovića (Travnik) i povratnik s posudbe Matej Rozić (Čapljina), no na dolazak osmog se čeka već gotovo mjesec dana.

- U ovom trenutku smo koncentrirani na utakmice protiv Boteva, ali to ne znači da smo igračku križaljku ostavili po strani, izjavio je dopredsjednik Zrinjskog Danko Šulenta.
- U klubu se svakodnevno razgovara o igračkom kadru i potencijalnim pojačanjima, ali iako bismo željeli što skorije imati potpuno definiranu momčad, ipak ne želimo žuriti s dovođenjem novih igrača, još više jer smo na svim pozicijama popunjeni. Možemo potvrditi da smo u pregovorima s nekoliko igrača, ali njihova imena ne želimo iznositi u javnost sve dok ne bude jasno da je dogovor postignut, jer je uvijek moguće da se nešto promijeni dok se ne stave potpisi na ugovor, dodao je Šulenta.

Zrinjski do sutra ima mogućnost dodati još jednog igrača na prijavljeni popis za utakmice drugog pretkola, ali Šulenta jučer nije otkrio hoće li Zrinjski tu mogućnost i iskoristiti.
- Prijelazni rok traje, a mi ne skrivamo kako smo u potrazi za novim pojačanjima. Dakle, sve je moguće, ali ta mogućnost nije razlog zbog kojeg ćemo donositi neke ishitrene odluke, zaključio je Šulenta temu o igračkoj križaljci.

Jasno, kratki razgovor s dopredsjednikom Zrinjskog nije mogao proći bez upita o razmišljanjima i očekivanjima klupskog rukovodstva kada su u pitanje utakmice protiv Boteva.
- Prolazak prvog pretkola bio je imperativ, a naravno da ćemo napraviti sve da eventualno prođemo i Botev. Svjesni smo da će za treće pretkolo igrači morati pružiti znatno više nego protiv Santa Colome, ali toga su svjesni i oni, zaključio je Šulenta.

Dnevni list