FOTO  HŠK Zrinjski - NK Vitez 3:0

zrinjski - vitez

... su se sastali nogometaši Zrinjskog i Viteza.

HŠK ZRINJSKI: Pirić, Galić, Barišić, Handžić, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Ćavar, Filipović, Bilbija.

NK VITEZ: Badrov, Stanić, Brekalo, Tipurić, Zukić, Karić, Ćosić, Đerić, Vranjić, Peko, Vuković.

Već u 5. minuti utakmice bilježimo prvu prigodu na utakmici. Nogometaš Zrinjskog Filipović ubacuje loptu, ali napadač Plemića Handžić sa pet metara šutira preko vrata.

U 7. minuti nova prigoda za tim iz Mostara. Ponovo Filipović kreira šansu, dodaje kapetanu Zrinjskog Stojkiću koji šutira neprecizno.

U 18. minuti odlična prigoda za Zrinjski. Bilbija šutira glavom, Badrov vadi loptu ispod prečke. Bandrov i u 20. minuti spašava Vitez nakon udarca Todorovića.

U 29. minuti prigoda i za goste iz Viteza. Karić je pokušao nadmudriti vratara Plemića Pirića koji odlično intervenira i spašava svoja vrata.

U 42. minuti velika šansa za Plemiće. Nemanja Bilbija sam pred golmanom gostiju, Badrov ponovo odlično brani.

Iz prvog poluvremena vrijedi još istaknuti navijače Zrinjskog koji su odali počast generalu Slobodanu Praljku o čemu smo već pisali.

U 51. minuti bilježimo odličan udarac Ćavara, ali lopta ipak odlazi preko vrata gostiju. U 55. minuti Zrinjski dolazi u vodstvo. Napadač Plemića Handžić je primio loptu na nekih 16 metara od gola i preciznim udarcem matirao Badrova.

U 65. minuti utakmice Slišković pravi prvu izmjenu. Umjesto Filipovića u igri je Hajdarević. U 73. minuti i trener Viteza Branko Karačić pravi prvu izmjenu. U igri su sada Mamić i Bibić.

U 75. minuti Zrinjski povećava prednost na 2:0. Strijelac je Barišić, koji se odlično snalazi nakon ubačaja Bilbije. U 79. minuti Hajdarević je uposlio Handžića, ali njegov udarac glavom završava pored vrata. Samo minutu kasnije bilježimo veliku prigodu za Bilbiju, ali Badrov sjajno brani.

U 83. minuti veliki promašaj Biblije. Prošao je i vratara Badrova, ali promašuje prazna vrata. U 86. minuti Slišković iz igre vadi Ćavara, a u igru ubacuje Pezera. Pred sam kraj utakmice Zrinjski povećava rezultat na 3:0. Strijelac Todorović.

Zrinjski je ovom pobjedom ponovno izbio na prvo mjesto Premier lige Bosne i Hercegovine s tim da ima utakmicu više od drugoplasiranog Širokog Brijega i Željezničara, koji svoju međusobnu utakmicu igraju sutra u Širokom Brijegu. Zrinjski je do sada skupio 37 bodova i naredno kolo ga očekuje gostovanje u Zenici kod Čelika koje je na rasporedu 09.12. u 13:00 sati.

Drugoplasirani Široki Brijeg i trećeplasirani Željezničar imaju po 35 bodova i kao što smo već ranije napisali utakmicu manje od Zrinjskog.

Nogometaši Viteza se nalaze na posljednjem mjestu na ljestvici sa skupljenih 7 bodova. Naredno kolo Vitežani igraju na svom terenu protiv Sarajeva.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info