FOTO  HŠK Zrinjski-NK Gošk 4:2

Bila je to dobra utakmica sa puno lijepih akcija, i na kraju krajeva gledatelji su vidjeli čak šest pogodaka. Utakmici je nazočilo oko 1500 gledatelja, a većina njih bila je na stajanju.

HŠK Zrinjski: Melher, Džidić, Ivešić, Marjanović (od 78. Jackson), Pehar, Miličević, Stojkić, Krišto (od 61. Muminović), Popović, Žuržinov (od 56. Bekić) i Aničić.

 NK Gošk: Schreng, Žderić, Diogo, Zurak, Helvida, Ćulum, Tomić (od 75. Jong), Zlomislić, Hrkač (od 65. Mujakić), Karić (od 72. Menalo) i Grgić.

 Zrinjski je bolje krenuo u utakmicu, a bolju igru Plemići su krunisali u 25 minuti kada je Ivetić sjajno uposlio Marjanovića koji je pogodio vrata za vodstvo Zrinjskog 1:0. Isti igrač povisio je vodstvo Zrinjskog na 2:0 u 35 minuti, a ovaj puta asistent je bio Pehar. Gosti smanjuju rezultat u 43 minuti, a strijelac je bio Karić. Sa 2:1 se otišlo na odmor.

Zrinjski ima nadmoć i u drugom dijelu, a gledatelji su treći pogodak Plemića vidjeli u 58 minuti, a strijelac je bio Pehar. Četvrti pogodak Zrinjskog dijelo je gostiju, a svoju mrežu je pogodio Helvide. Nakon toga imao je Zrinsjki još nekoliko dobrih prigoda, ali su do pogotka došli gosti. Igrala se 85 minuta kada je Zlomislić postigao konačan rezultat 4:2.

hercegovina.info