FOTO  HŠK Zrinjski-NK Gošk 0:3

Gosti su bili bolji tijekom cijelog susreta, i na kraju su otišli kući pjevajući sa bodovima koji će im možda na kraju donijeti opstanak u društvu najboljih.

Mrežu Plemića načeo je Bekić u 29.minuti udarcem iz slobodnog udarca, i sa rezultatom 0:1 otišlo se na odmor. U drugom dijelu gosti su nastavili sa dobrom igrom pogotovo kada je Marijaović pocrvenio u 49. minuti susreta i ostavio suigrače na cjedilu. Na 2:0 povisio je Ivićič u 57. minutu, a isti igrač postavio je konačan rezultat u 82. minuti susreta.

Nakon utakmice trener gostiju izrazio je zadovoljstvo pobjedom, a domaći trener Karačić bio je vidno razočaran. Obadva trenera bili su zadovoljni igrom mladih nogometaša, Mladina Vasilja, a Karačić Odakom.

HŠK Zrinjski: Vasilj, Sesar (od 60. Čilić), Marković (od 60. Odak), Graovac, Brlenić, Marjanović, Am. Bekić, Crnov, Muminović, Barišić (od 75. Poredski), Aničić.

NK GOŠK: Sušac, Bošnjak (od 85. Rajič), Bonacin, Ivičić, Vasilj (od 54. Jusufbašić), Paponja, Perić, Helvida, Al. Bekić (od 86. Šabanović), Jelavić, Biševac.

HERCEGOVINA.info