FOTO  HŠK Zrinjski: Nedostajat će nam Ultrasi na Grbavici

HŠK Zrinjski, FK Željezničar
U tu svrhu danas je u prostorijama Zrinjskog održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Branko Karačić i Milan Muminović.

"Naša očekivanja su uvijek pozitivna, i uvijek nam je želja dobro odigrati, te ostvariti dobar rezultat. Sutrašnja utakmica je derbi i sva tri znaka su moguća, a mi smo apsolutno spremni da pružimo kvalitetnu igru, i da potvradimo ove rezultate što smo ih ostvarili u zadnjih deset kola bez poraza. Moglo je bole, ali i gore, a mi smo zadovoljni i spremni za sutrašnju utakmicu. Dolazimo lideru na Grbavicu, a po našim saznanjima oni su mobilizirali sve u klubu. Međutim ono što oni očekuju, očekujemo i mi, te će to biti potpuno otvorena utakmica, a ja vjerujem da se mi možemo zadovoljni vratiti u Mostar", rekao je šef struke Branko Karačić.

"Očekujem jednu dobru i čvrstu utakmicu, i nema razloga da mi ne odigramo dobro s obzirom da smo dobro odradili pripreme i da dobro igramo. Mi smo pod manjim pritiskom nego Željezničar, i nadamo se dobrom rezultatom", kazao je Milan Muminović.

Trener Karačić je još jednom naglasio da su sva tri znaka moguća, te da ne bi bio nezadovoljan bodom, ali da će Zrinjski pokušati i više od toga, te dodao:"Mi ćemo pokušati iskoristiti našu psihološku prednost. Mi znamo da će oni imati i potporu svojih navijača, da daju besplatan ulaz, da pozivaju žene za Dan žena i slično. Nama je žao što sa nama ne mogu biti naši Ultrasi, ali znamo da će nas bodriti ovdje u Mostaru, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi".

Trener je još naglasio da ima još par sitnih nedoumica oko sasatava, tako da ovaj puta nije htio izlaziti u javnost sa imenima onih koji će sutra istrčati na Grbavici. Trener je i upoznat sa činjenicom da Zrinjski do sada nikada nije slavio na Grbavici, ali i da tradcije postoje da se ruše.

Utakmica FK Željezničar-HŠK Zrinjski igra se sutra sapočetkom u 14. sati i 30. minuta.

HERCEGOVINA.info