HŠK Zrinjski: Ne pitaj, ne znam..

Jučer su svi prisutni na stadionu mogli doživjeti jedan od onih osjećaja o kojima mostarski Ultrasi pjevaju : "...Živim za osjećaje, živim za nula i pet..".

Fotoobjektivi mnogih portala, ali i neutralnih promatrača jučer su često bili upereni ka Ultrasima. Snaga 'Plemića' upravo su navijači, pogotovo oni koji su jučer ostali do posljednje sekunde susreta i zajedno s igračima proslavili osvajanje titule bez obzira na vremenske uvjete koji su u tom trenutku vladali u Mostaru.

Iskreno se nadam da su te trenutke, te osjećaje, te izljeve emocija zabilježili i oni kojima je HŠK Zrinjski trn u oku. Kontinuiran rad, zdrava atmosfera i gard prvaka ono je što krasi momčad Zrinjskog, a na ovih uspjesima ne treba stati već treba nastaviti u istom ritmu te konstantno težiti napretku, kako rezultatski tako i infrastrukturno.

Neki već razmišljaju o Europi, euforiji u Mostaru, prolasku ponekog pretkola, borbi za europsku jesen...I to su zasigurno stvari o kojima treba razmišljati. No, ispred nas su još dva kola koja treba shvatiti maksimalno ozbiljno, ali možda i pružiti šansu nekima koji nisu imali priliku toliko igrati u svetom dresu s crvenom lentom, a prije svega mislim na neke od naših perspektivnih juniora. 

Kako na terenu, ova dva kola se moraju ozbiljno shvatiti i na tribini te je na navijačima Zrinjskog da pokažu da nisu prolaznici na tribini, već da ostaju uz svoj klub. Možda se čini čudno iz neke druge perspektive pa se možda pitate: "Poručuje da trebaju ostati uz svoj klub, a prvi su?".

Mostar je specifična sredina. Neuspjehe ne oprašta, a brzo se navikne na uspjehe. Prošle sezone imali smo rekordnu posjetu na posljednjoj utakmici sa Slobodom, a neviđen marketing pokrenut je prije te utakmice zbog same neizvjesnosti prvenstva. Ove sezone takve neizvjesnosti neće biti, ali nema razloga da se ponovno svi ne pokrenemo, damo podršku voljenom klubu i proslavimo TREĆU UZASTOPNU TITULU PRVAKA ZAJEDNO!

 

SVI NA KOŠEVO!

 

"Ne pitaj, ne znam koja je godina 

provedena uz prijatelje, 

ne pitaj ne znam koja je utakmica,

da za sebe ne marim ni tren.

Nije me briga kad kažu da mijenja se sve, 

a ja ostajem nepromijenjen,

vremena idu, nek nose se, jebe mi se,

živim za osjećaje!

Nananana..ŽIVIM ZA NULA I PET!"

HERCEGOVINA.INFO