HŠK Zrinjski: Navijačka groznica pred utakmicu godine

Pripremne utakmice pred početak natjecanja sa jakim protivnicima davale su veliku dozu optimizma, ali kada su došle zvanične utakmice sve to se srušilo kao kula od karata.

U četiri proljetne utakmice Plemići su doživjeli tri teška poraza i jednu pobjedu, a ti rezultati nikako ne odgovaraju ambicijama Zrinjskog najavljenim uoči nastavka natjecanja.

Sukladno tome došlo je do smjene trenera, a pred novim i njegovim pomoćnicima sutra je utakmica godine sa Željezničarom. Navijači su toga svjesni i sudeći po društvenim mrežama oni vjeruju u svoje ljubimce, kao i u pobjedu nad Željezničarom.

Iz Uprave kažu da će smjena trenera izazvati pozitivan šok kod nogometaša na kojima je i najveći teret utakmice koja se igra u srijedu. Navijači od nogometaša traže da se bore za sveti dres koji nose i da ostave srce na terenu, i ukoliko bude tako rezultat mora doći. Jedan od onih koji je uvijek ostavljao srce na terenu za svoj Zrinjski je i Mario Maka Ivanković koji je sada pomoćni trener, i koji će znati motivirati igrače za ovu utakmicu.

Sudeći po svemu Željezničar u srijedu čeka paklena atmosfera koju najavljuju navijači Zrinjskog.

hercegovina.info