HŠK Zrinjski: Nastavljaju se sramotne igre i porazi

Na zimskoj pauzi navijači Zrinjskog su razmišljali čak  o napadu na titulu prvaka, a danas samo par mjeseci poslije strahuju  za goli premijerligaški život. S obzirom na rezultate slobodno se može konstatirati da je ovo najslabija polusezona Zrinjskog u novijoj povijesti.

Današnji Zrinjski je nažalost samo sjena od kluba koji je prije samo par sezona bio redoviti sudionik europskih natjecanja. S punim pravom navijači kažu da je od Zrinjskog danas ostalo samo ime i navijači koji nisu okrenuli leđa svom klubu usprkos svim ovim proljetnim porazima i blamažama.

Klub koji je plijenio napadačkom igrom i pogotcima u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao je samo 21. pogodak, i samo je već spomenuta i davno prežaljena Gradina uspjela postići manje. Ni obrana Plemića se nije iskazala, te su vratari Zrinsjkog iz svoje mreže loptu vadili čak 38. puta.

Ni smjena trenera nije izazvala nikakav pozitivan šok, i Zrinjski je nastavio sa očajnim igrama i porazima. Nikakav šok nisu izazvali ni navijači koji su masovno posjetili jedan od treninga i tražili objašnjenja za loše igre. Nakon svega opća je konstatacija da ova današnja momčad poprilično limitirana, te da su loše partije i još lošiji rezultati zapravo realnost današnjeg Zrinjskog.

Navijačima je došla voda do grla. Oni traže Zrinjski. Isti onaj klub pred kojim su se protivnicima počele gaće tresti već kada su iz autobusa ugledali tablu Mostar. Većina današnjih nogometaša ne zaslužuje dres Zrinjskog i to su dokazali više puta tijekom sezone. Da je tako pokazuje porazna činjenica koja kaže da se bodovi spasa traže na domaćem terenu protiv momčadi koja u dosadašnjem dijelu prvenstva nije nikoga pobijedila. Komentar na to je samo jedna riječ: Sramota!

HERCEGOVINA.info