HŠK Zrinjski: Nastavlja se rasprodaja ugleda

Prava je sreće da je klub u prvom dijelu prvenstva skupio dovoljnu bodovnu zalihu, a da nije danas bi sasvim sigurno pravio društvo Gradini. Navijači ne pamte slabiju igru svojih ljubimaca, i ono što danas prezentiraju i ne liči na nogomet. Tribine na stadionu pod Bijelim Brijegom su sve praznije, a najave o izlasku u Europu ostale su samo sanak pusti.

Ambicije su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Realnost je da je ovaj današnji Zrinjski uspio na svom travnjaku izgubiti od svih najlošijih momčadi u BiH koji su redom bodove spasa našli upravo u Mostaru. Realnost je i činjenica da u Zrinjskom ima nogometaša koji nemaju kvalitetu za igranje u Premijer ligi, što se i pokazalo više puta tijekom sezone.

Ukoliko se misli dobro Zrinjskom treba što prije krenuti u hitnu rekonstrukciju igračkog kadra. Navijači su složni u razmišljanju da će ukoliko ovi isti nastave igrati sa tribina otjerati i one najupornije od njih. Također preovladava mišljenje da je bolje da igraju nogometaši iz omladinskog pogona, i opća je konstatacija da bi se oni srcem borili za dres koji nose.

Do nekih boljih vremena za klub i navijače ostaje ona parola sa ulaska u stadion pod Bijelim Brijegom koja sve govori : Novac u svemu prednjači, jer Zrinjski vam ništa ne znači, a Zrinjski nisu novac i igrači , već navijači jer im život znači”.

HERCEGOVINA.info