HŠK Zrinjski: Nastavlja se posrtanje

U samo par mjeseci klub koji je najozbiljnije konkurirao za izlazak u Europu pretvorio se u najlošiju momčad Premijer lige.

Smjena trenera očito nije izazvala pozitivan šok kod igrača koji su i pod palicom Karačića nastavili sa slabim igrama i porazima. Pozitivan šok nije izazvao ni razgovor sa navijčima koji su dolaskom na trening tražili odgovore na pitanje zašto je Zrinjski postao jedna od najslabijih momčadi u ionako po kvaliteti slaboj ligi.

Nakon Travnika, Zvijezde i GOŠK-a do pobjede pod Bijelim Brijegom stigao je i Čelik. Navijači su i nakon te utakmice svoje ljubimce ispratili u svlačionicu sa zvižducima, a opća konstatacija na društvenim mrežama na kojima se skupljaju pristalice Plemića jeste da je ova današnja momčad možda i najlošija u novojoj povijesti kluba.

Prava je sreća što se iz jesenjeg dijela unijela pristojna zaliha bodova, te što je do kraja Premijer lige još samo pet kola, tako da opstanak u ligi neće doći u pitanje.

Bilo kako bilo nastavlja se posrtanje kluba, a sve praznije tribine jasan su znak što navijači misle o igrama svojih ljubimaca.

HERCEGOVINA.info