HŠK Zrinjski: Nastavak negativnog niza

HŠK Zrinjski
Razloga za optimizam bilo je mnogo, ali sve to se srušilo kao kula od karata nakon dvije domaće utakmice u kojima su Plemiči izgubili pet bodova.

Prvo je Olimpic očitao bukvicu Zrinjskom i nanio mu najteži poraz u ovoj sezoni, a jučer je u jednoj dosta slaboj nogometnoj predstavi Rudar otkinuo još dva boda Plemićima.

Usprkos ta dva domaća kiksa Zrinjski je i dalje na odličnom 3 mjestu, a da su Plemići u ove dvije utakmice ostvarili pobjede danas bi realno bili jedan od najozbiljnijih kandidata za sami vrh.

Navijači se pitaju gdje su razlozi ovako drastičnog pada, i najviše zamjeraju svojim ljubimcima što se ne bore onako kako su se borili i izgarali na terenu većim dijelom ove sezone. Jedan dio navijača sudeći po komentarima na forumima zamjera struki česte rotacije u početnom sastavu u kome se često nađu i oni koji imaju minimalnu minutažu u dosadašnjem tijeku natjecanja.

Jedan od razloga lošoj igri jeste i ozljeda Pere Stojkića koji je ove godine najbolji nogometaš Zrinjskog i upravo zahvaljujući njegovoj igri i pogotcima Plemići su još u vrhu prvenstvene ljestvice.

Ova sezona za Zrinjski nije izgubljena zbog ova dva domaća kiksa. Još se Plemići čvrsto drže u sedlu u oba domaća natjecanja. Slijedi gostovanje na Koševu, a zatim uzvratna utkmica Kupa BiH sa Zvijezdom. Zadnja utakmica sezone je Gradski derbi koji se igra na domaćem terenu, a onda slijedi stanka u kojoj bi se trebao izvršiti remont u igračkom kadru. Nekim nogometašima se treba zahvaliti na dosadašnjoj suradnji, a klub za nastavak natjecanja treba svježu krv i to u provjerenim igračkim imenima, a nikako u anonimcima koji kako dođu tako i odu iz kluba ne ostavljajući nikakav trag.

hercegovina.info