FOTO  HŠK Zrinjski: Na nama je sada gledati devet bodova, ostalo nas ne zanima

Stadion HŠK Zrinjski, Uprava HŠK Zrinjski, FK Sloboda
Ekipa trenera Blaža Sliškovića u prvom dijelu sezone slavila je s 2:0 u Tuzli, no tada je Zrinjski igrao u puno boljoj formi, nego što je sada.

Samo četiri osvojena boda u posljednjih pet utakmica stvorila su Mostarcima imperativ pobjede u duelu sa Slobodom, piše pogled.ba.

"Slobodu kao ekipu cijenim, i mislim da u ovom trenutku ima velike oscilacije, od dobrih igara, do veoma loših. Oni su protiv Krupe dominirali do posljednjih 10 minuta, imali cijelu situaciju u svojim nogama, da bi iz dva prekida primili dva gola, i tu utakmicu su utakmicu odigrali kvalitetno. Prije toga su glatko izgubili od Širokog, gdje je Široki dominirao. U Bijeljini su izgubili 1:0, iako su bili ravnopravan protivnik. U srijedu su igrali u Kupu sa Slogom, i pitanje hoće li se trener fokusirati na uzvrat koji ih očekuje za četiri dana. Neznam hoće li u Mostaru doći sa oslabljenim sastavom, ali sigurno neće igrati tri igrača zbog kartona. To nam umnogome olakšava naše želje da ostvarimo pobjedu. Bit svega je da najviše gledam da podignem svoju ekipu da odigramo na visokoj razini, i onda će sigurno biti manje važan sastav Slobode", kazao je Blaž Slišković na konferenciji za novinare.

Do kraja prvog dijela sezone Zrinjski je nakon Slobode domaćin Vitezu, a zatim gostuje kod Čelika u Zenica.

"U ova tri kola mi imamo najlakši raspored. Očekujemo sve tri pobjede i onda iščekujemo rezultate konkurenata koji će međusobno igrati. Ima utakmica koje nam mogu ići rezultatski u prilog, ali bit svega je da mi osvojimo maksimalan broj bodova. Tri boda razlike koja su trenutačno, neka i ostanu. Mi ćemo se drugi dio kvalitetno pripremiti, Jović će se priključiti, So će odraditi zimske pripreme, pokušati ćemo u prijelaznom roku angažirati jednog ili dva igrača koja su nam neophodna, a koja će nam pojačati konkurenciju. Na nama je sada gledati devet bodova, ostalo nas ne zanima", poručio je Slišković.

Utakmica između Zrinjskog i Slobode igra se u subotu u 15 sati uz izravan prijenos na programu Moje TV.