HŠK Zrinjski: Na Grbavici počinje podmlađivanje momčadi

Svjesni su toga i pod Bijelim Brijegom, te se polako okreću selektiranju ekipe za slijedeću sezonu. Tako će u susretu sa Željezničarom trener Branko Karačić prigodu za dokazivanje pružiti nekim mlađim igračima, piše portal pogled.ba.

„Loša igra i rezultati, ozljede i nestabilnost forme pojedinih igrača, razlozi su zbog kojih smo primorani napraviti promjene u sastavu. Sigurno da će prigodu dobiti 3-4 nogometaša, ako ne i pet. Nakon jučerašnjeg razgovora sa Upravom kluba, polako smo krenuli sa selekcijom ekipe, kako bi imali jednu kvalitetniju viziju za budućnost kluba", riječi su trenera Zrinjskog Branka Karačića.

Šef stručnog stožera Mostaraca najavio je kako će u susretu sa Željezničarom prigodu pružiti mladom vrataru Nikoli Vasilju, a u početnom sastavu bi se trebao naći i Ante Čilić.

„Vjerujem da će Čilić krenuti od početka utakmice, kako bi dobili bolji uvid u njegove vrijednosti. Bez obzira što meni kao treneru neće biti drago, ako kroz proces pomlađivanja doživimo više poraza nego što je očekivano, ja sam spreman postaviti svoja leđa, kako bi od ljeta imali jednu kvalitetniju selekciju igrača", istaknuo je Karačić dodavši kako je ekipi priključen junior Marko Odak koji će prigodu dobiti u slijedećim utakmicama.

Hrvoje Miličević jedan je od rijetkih igrača Zrinjskog koji su u nedjelju zaslužili prolaznu ocjenu.

„Ritam utakmica srijeda-nedjelja ostavio je dosta traga na igračima, dosta ih se žali na umor, a imamo i veliki broj ozlijeđenih igrača. Sigurno da ćemo protiv Željezničara pokušati odigrati što bolju utakmicu i nadamo se ostvariti povoljan rezultat", kazao je Miličević.

Igor Melher, Goran Marković, Gligor Gligorov, Vučina Šćepanović nogometaši su koji zbog ozljeda neće nastupiti na Grbavici. Utakmica 21. kola Premier lige između Željezničara i Zrinjskog igra se u srijedu u 18 sati.