HŠK Zrinjski: Mi vjerujemo - 19.07.2016

HŠK Zrinjski, NK Maribor, Liga prvaka, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, ulaznice, Stadion HŠK Zrinjski, Liga prvaka, Legia Varšava, HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski, legia, Legia Varšava, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, Stadion HŠK Zrinjski, NK Maribor, HŠK Zrinjski - NK Maribor
Zadatak nije jednostavan jer nasuprot Plemićima stoji najbolja poljska momčad Legija i pun stadion vrlo glasnih navijača.

U prvoj utakmici Zrinjski je odlično parirao prvaku Poljske i u Varšavu je donio rezultat 1:1 koji stavlja Legiju u ulogu favorita.

Prije tjedan dana pisali smo da je lopta okrugla i da se igra 11 na 11. Tako će biti i večeras, i Zrinjski ima šansu napraviti podvig, te se plasirati u dalje natjecanje.

Kada je ždrijeb odlučio da Zrinjski igra protiv Legije, Plemiće su unaprijed otpisali kako mediji, tako kladionice, ali i nogometne sveznalice.

Mi smo i tada isto kao i sada vjerovali u HŠK Zrinjski, i želimo samo poručiti Plemićima da igraju plemićki i da ostave srce na terenu.

Ni večeras Plemići neće biti sami jer su na put dug 1600 kilometara krenuli vjerni Ultrasi koji će biti dodatni vjetar u leđa svojim nogometašima.

MI VJERUJEMO

HERCEGOVINA.info