FOTO  HŠK Zrinjski: Mi smo sami kovači svoje sreće

HŠK Zrinjski, FK Leotar
Na tiskovnoj konferenciji govorili su šef struke Branko Karačić i nogometaš Zoran Belošević.

Pet koraka je do kraja prvenstva i svaki taj korak nosi zamke, a mi odlazimo u Trebinje kao favoriti, ali s velikim problemima što se tiče igračkog kadra. Vjerujem da ćemo biti svjesni opasnosti koju nosi ta utakmica protiv ekipe koja je već ispala iz Premijer lige. Na nama je nakon velike subotne pobjede da se spustimo na zemlju, i u toj utakmici možemo samo izgubiti. Nadam se da će igrači koji će nastupiti da će kvalitetno ući u utakmicu i vjerujem da možemo doći do tri boda koji će nas ostaviti tamo gdje jesmo, riječi su šefa struke Branka Karačića.

Nama je svaka utakmica ista i tako ćemo protiv Leotara ući kao da igramo protiv Širokog Brijega ili Željezničara. Igrači koji budu nastupili maksimalno će odraditi posao i mislim da neće doći u pitanje naša pobjeda i da ćemo biti korak bliže tituli, rekao je Zoran Belošević.

Trener je još istakao: Mi smo sami kovači svoje sreće i ovisimo sami o sebi. Ovom prigodom bi čestitao Ultrasima 20. godina postojanja i još jednom zahvaliti im se na cijeloj sezoni, a posebno na utakmici sa Širokim gdje smo bili u jednom minusu, a oni su nas vodili i usmjeravali ka pobjedi.

Zrinjski za sutrašnju utakmicu neće moći računati na kartonirane Stojkića, Muminovića i Đurića, a zbog ozljeda neće nastupiti Simeunović i Pezo.

HERCEGOVINA.info