FOTO  HŠK Zrinjski: Marijan Ćavar opet oduševio navijače

Zrinjski-Sloboda
Protivnik Plemićima bila je Sloboda, a struka Zrinjskog isprobala je skoro sve nogometaše koje ima na raspolaganju. Navijače je najviše zanimalo što mogu nova imena u kadru, a onda se (opet) ukazao Marijan Ćavar.

Ćavar je u drugom dijelu ušao umjesto Pezera i nekoliko puta izazvao pljesak na otvorenoj sceni. Imao je mladi Plemić nekoliko odličnih prodora, sjajno je upošljavao svoje suigrače i na koncu imao je dva odlična udarca na vrata koje je ukrotio vratar gostiju.

I u prethodnoj utakmicu koju je Zrinjski igrao protiv Viteza u Tomislavgradu Marijan je imao zapaženu ulogu, te je postigao rijetko viđen lijep pogodak.

Nema sumnje da je Zrinjski iz svoje Omladinske škole dobio odličnog nogometaša kome svi koji su ga gledali predviđaju sjajnu nogometnu karijeru. Na navijačkom forumu, te na društvenim mrežama navijači hvale Marijana i predviđaju da će uskoro biti stožerni igrač peterostrukog prvaka BiH.

Podsjećamo, naš portal je Marijana proglasio najboljim igračem Omladinske premijer lige BiH za prethodnu sezonu u kojoj je postigao 26 pogodaka, a u središte pozornosti došao je i kada je postigao pogodak za mladu reprezentaciju BiH protiv Francuske.

HERCEGOVINA.info