FOTO  HŠK Zrinjski: Ludogorets čeka ludnica na Pecari

Široki Brijeg - Zrinjski 2:1
U uvodnoj kratkoj rečenici sve je rečeno o navijačkoj euforiji koja vlada u Mostaru pred utakmicu koju će HŠK Zrinjski u četvrtak na Pecari odigrati protiv Ludogoretsa.
Bugari imaju minimalnu prednost iz prvog susreta, a navijači Zrinjskog su optimisti i nadaju se da njihovi ljubimci mogu nadoknaditi tu prednost i konačno napraviti dugo očekivani europski iskorak.

Ludogorets je favorit, ali favoriti uvijek ne pobjeđuju. Bugari će u četvrtak protiv sebe osim nabrijanih nogometaša Zrinjskog imati i navijače iz Mostara koji će Ludogoretsu napraviti pakleni pritisak s tribina Pecare.

Jasno je da će Pecara biti pretijesna da primi sve navijače, i samo će se sretnici naći na tribinama stadiona na Širokom Brijegu u četvrtak.

Kada je proteklih godina Zrinjski gostovao na Pecari na tribinama je vladala domaćinska atmosfera koju su stvorili Ultrasi, a tek se može zamisliti atmosfera u četvrtak kada su Plemići domaćini na Širokom Brijegu. Jedno je sigurno, a to je da Ludogorets čeka paklena atmosfera.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info