HŠK Zrinjski: Lijepo je biti na vrhu, ali ne želimo euforiju

Ipak, ne bih dizao euforiju zbog toga, puno je još utakmica pred nama. Već sam rekao kako nam utakmice s Radnikom i nadolazeća utakmica s Borcem puno znače, jer ako u njima napravimo dobar posao možemo računati kako ćemo do kraja prvog dijela sezone ostati prvi vrhu ljestvice - kazao nam je trener Zrinjskog Branko Karačić, za vecernji list.

Ima i mjesta za napredak

Karačić se osvrnuo na pobjedu u prošlom kolu na gostovanju kod Radnika u Bijeljini (1:3). Zrinjski je i tada djelovao čvrsto, zabio je tri pogotka. - Nismo odigrali baš idealnu utakmicu, jer nekoliko naših igrača sigurno može igrati na puno većoj razini od one u Bijeljini. Tu vidim mjesta za napredak u idućim utakmicama. S druge strane, djelovali smo kompaktno i postigli smo još jedan dobar rezultat s čime možemo biti zadovoljni - dodao je Karačić.
Plemićima u idućem kolu slijedi utakmica s Borcem - derbi kola. Prije toga će Mostarci na domaćem terenu sutra odigrati utakmicu šesnaestine finala Kupa BiH protiv Rudara iz Prijedora. U svakom slučaju Mostarci imaju težak raspored u novom tjednu.