FOTO/VIDEO  HŠK Zrinjski: Kvalitetniji smo od Čelika i idemo po pobjedu

Čelik je sebe doveo u jedan nezavidan položaj, i kako prenose svi mediji oni su najavili da moraju dobiti Zrinjskog kako znaju i umiju, rekao je Perić na početku tiskovne i nastavio:

Sa tim imperativom oni sami sebe stavljaju u jednu tešku situaciju i bit će sasvim sigurno pod teškim pritiskom koji su sami stvorili, dok mi idemo u Zenici malo rasterećeniji, a cilj nam je kao i u svakoj utakmicu ostvariti pobjedu. Čelikće nas probati napasti od prve minute, a mi se taktički pripremamo. Nema nikakvih dvojbi mi smo kavlitetniji od njih i idemo po pobjedu koja će nam puno značiti u narednom periodu.

O sastavu koji će sutra istrčati Perić je rekao:

Vraćaju se u sastav Miličević i Marković, dok su Filip Lisica i Dario Krišto ozlijeđeni, te nećemo moći računat na Antona Radeljića koji ima kartone. Ostali su svi na dispoziciji za sutrašnju utakmicu, mi znamo sastav za sutra, ali to neka ostane naša mala taktička zamka.

Na kraju se šef struke dotakao i navijača:

Sinoć smo bili sa navijačima, i obećali su nam maksimalnu potporu i u Zenici, i ja im se ovim putem zahvaljujem na pomoći i nije nikakva fraza da su nam oni 12. igrač na svim utakmicama.

hercegovina.info