HŠK Zrinjski: Konačno mir pod Bijelim Brijegom

Pobjeda nad Slavijom stigla je nakon dugog posta i one utakmice sa starta proljetnog dijela prvenstva u kojoj su Plemići identičnim rezultatom svladali Leotar iz Trebinja.

Nakon te pobjede uslijedile su slabe igre i porazi, a izuzetak su dva neodlučena rezultata sa FK Željezničar u Sarajevu.

Možda je upravo utakmica Premijer lige sa Željezničarom bila prekretnica sa loših na dobre rezultate, ali više od toga raduju dobre igre mladih nogometaša koji su pokazali kako se treba boriti za dres Zrinjskog. Ova pobjeda je osim bodova i donijela prijeko potrebni mir igračima i struci za nastavak natjecanja.

Nažalost, domaći porazi od autsajdera Travnika i Zvijezde će Zrinjski najvjerojatnije i ovu godinu udaljiti od Europe, ali ako to znači slaganje jedne nove i mlade momčadi za narednu sezonu onda navijači jedinog mostarskog šampiona  nemaju za čim puno žaliti.

Do kraja lige još je 8. kola i u igri su još 24. boda, tako da se vrijedi boriti sve dok ima i minimalne nade. Ova momčad je pokazala da nije zaboravila igrati nogomet i treba im dati prostora i onakvu potporu kakvu im daju Ultrasi na svakoj utakmici.

Na kraju ne možemo, a ne spomenuti mlađe kategorije HŠK Zrinjski koje igraju kao prepoređene ovog proljeća. U subotu su mladi Plemići u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji svladali vršnjake Željezničara.

HERCEGOVINA.info