FOTO  HŠK Zrinjski: Kadeti i juniori svladali Travnik

HŠK Zrinjski: Kadeti i juniori svladali Travnik
Prvi su nastupili kadeti, i mladi Plemići su deklasirali svoje protivnike rezultatom 5:0. Strijelci za kadete Zrinjskog bili su Miličević 2, Zovko, Sabljić i Vukša.

S obzirom da smo s poteškoćama ušli u nastavak natjecanja i nakon dva poraza i neodlučenog rezultata u Gradačcu došli smo do zaslužene pobjede od 5:0. Bili smo bolji u svim segmentima igre, a s obzirom da ni danas nismo mogli računati na pet standardnih nogometaša moramo biti zadovoljni, i nadam se da smo krenuli sa dobrim rezultatima i pobjedama, rekao je za naš portal trener kadeta Teo Krešić.

Juniori Zrinjskog do pobjede došli su teže nego kadeti, te su svladali svoje protivnike rezultatom 2:1. Strijelci za Zrinjski bili su Ćorić i Klarić.

Prije svega ja bih se zahvalio domaćinu na fer i korektnom dočeku. Igra je bila na nivou jedne premijerligaške utakmice i Zrinjski je na kraju sasvim zasluženo slavio, bio je bolji za taj jedan pogodak i ja im čestitam, rekao je nakon utakmice trener juniora Travnika.

I ja bih čestitao gostima na fer igri. Znali smo što nas čeka, pripremali smo se za ovu utakmicu, a iskreno govoreći pribojavao sam se ove utakmice znajući da Travnik ima kvalitetne nogometaše, što se i pokazalo. Mi smo na kraju uspjeli i idemo dalje k našem zacrtanom cilju, riječi su trenera juniora Zrinjskog Gagre nakon utakmice.

U idućem kolu mladi Plemići gostuju kod Viteza.

HERCEGOVINA.info