HŠK Zrinjski: Juniori još dva koraka do cilja

Velež-Zrinjski

Do kraja ovog natjecanja ostala su još dva kola, a borba za prvaka bit će neizvjesna do zadnjeg sučevog zvižduka.

Na čelu ljestvice su mladi Plemići sa bodom prednosti ispred Sarajava i četiri ispred tuzlanske Slobode. Među ove tri momčadi treba tražiti novog prvaka BiH. Puno toga će biti poznato nakon pretposljednjeg kola koje se igra u subotu. S obzirom da Sarajevo i Sloboda igraju međusobno jedna od ovih momčadi bi mogla ispasti iz utrke. Mladi Plemići na svom travnjaku dočekuju momčad Mladosti i za očekivati je da će izabranici trenera Gagre ovu utakmicu pobijediti i tako dočekati zadnje kolo na čelu ljestvice.

U zadnjem kolu Plemići su gosti Slobode u Tuzli. Računica je jasna i Plemići imaju sve u svojim nogama. Pobjede u dva posljednja kola mladim nogometašima HŠK Zrinjski donose naslov koji su realno gledajući cijelu sezonu i zaslužili.

Naslov bi mladim Plemićima bio nagrada za sav uložen trud, ali i podstrek za nastavak karijere. Ipak sačekajmo kraj sezone, pa onda valja razmišljati o svemu ostalom, a sada se treba koncentrirati na ove dvije utakmice. Za razliku od nekoliko prethodnih kola kada su mladi Plemići iskažanjavani kartonima zadnja kola dočekuju bez izostanaka.

Prva prepreka već smo rekli zove se Mladost. Utakmica se igra u subotu s početkom u 17. sati i izvanredna je to prigoda da ljubitelji nogometa dođu podržati mlade nogometaše Zrinjskog. Zaslužili su mladi Plemići skupa sa svojim stručnim stožerom puno više od toga i sasvim je sigurno da će ostaviti srce na terenu, kao što ga i ostavljaju tijekon cijele sezone.

HERCEGOVINA.info