HŠK Zrinjski: Igrom moramo zaslužiti respekt kod navijača

Gosti tiskovne bili su Slaven Musa i nogometaš Toni Markić.

Što se tiče utakmice bit će sigurno otvorena, hoće li biti toliko pogodaka to neznamo, svaka utakmica nosi nešto svoje, mi idemo na Široki Brijeg da se nadigravamo, da pokušamo kapitalizirati dobre rezultate s ove polusezone i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo povoljan rezultat koji bi bio sve osim poraza, rekao je Musa.

Igram na poziciji veznog, nadam se da će biti dobra utakmica, da ćemo se nadigravat, pa ko bude bolji neka pobjedi, a nadam se da ćemo to biti mi, nadovezao se Markić, Aničić se oporavio, trenirao je normalno, vraća se u štopersku liniju, Markić će igrati ispred, Stojkić je lagano trenirao jer je dobio udarac u petu, Selimović nije trenirao zbog želučanih problema, vidjet ćemo poslije popodnevnog treninga.

Mislim da je njihov ključni igrač Wagner, te trebamo držati Juru Ivankovića podalje od gola jer ima ubojit i razoran šut, ima tu još dosta stvari na koje treba pripaziti, rekao je još strateg Plemića.

Poruka navijačima koji planiraju ići gore u velikom broju?

Ja se nadam da će naših navijača biti u velikom broju, da bude navijanje sjajno kao i prošlu utakmicu u Širokom, kada je bila sjajna atmosfera s obje strane, naravno naši su navijači brojniji i bolji tako da se nadam da će biti i ovog puta da nas bodre a mi ćemo to znati vratiti na travnjaku. Da bi nas navijači respektovali mi to moramo igrom na terenu zaslužiti.

Raposred utakmica 29. kola Premijer lige BIH:

22.05. 17:00 Široki B. Zrinjski ---:---
22.05. 17:00 Drina Z. Sarajevo ---:---
22.05. 17:00 Velež Slavija ---:---
22.05. 17:00 Čelik Sloboda ---:---
22.05. 17:00 Travnik Rudar P. ---:---
22.05. 17:00 Leotar Budućnost ---:---
22.05. 17:00 Željezničar Borac ---:---
22.05. 17:00 Zvijezda Olimpic ---:---