HŠK Zrinjski: Hrabro u uzvratu, pa što bude!

Nakon sinoćnje utakmice može se jedino konstatirati da će se putnik u dalje natjecanje saznati nakon uzvrata u Bugarskoj. Što reći i napisati nakon utakmice?

Zrinjski nije razočarao, i pokazao je da se može ravnopravno nositi sa bugarskim predstavnikom. FC Botev nije atomska momčad kakvim su je predstavljali neki mediji koji su priželjkivali katastrofu Zrinsjkog. Igrački momčadi su tu negdje, ali su bugari organizacijski ispred Zrinjskog. Ovoj momčadi Zrinjskog kao prevaga nedostaju dva iskusna nogometaša, ali to je priča za neku drugu prigodu.

Zrinjski može igrati dobar nogomet, Zrinjski ima vrhunske navijače, ali je organizacijski još uvijek daleko od Europe. Ova utakmica pokazala je određen iskorak u odnosu na neke prethodne i za to su uvelike zaslužni novi ljudi u Upravi kluba koji su suradnjom sa Udrugom prijatelja ipak doveli Europu u Mostar.

Zrinjski može preskočiti Boteva, to nije nikakva nemoguća misija. Da li će tako biti ostaje nam da sačekamo uzvrat u Bugarskoj slijedeći četvrtak.

HERCEGOVINA.info