HŠK Zrinjski: Hoću taj gol !

Stadion HŠK Zrinjski, FK Sarajevo

No, ta je serija stala onog dana kada je u Mostar stigla ekipa Željezničara koja je slavila pobjedu 0:1. Činilo se da bi se igrači aktualnog prvaka već u narednim tjednima pobjedama protiv Čelika i Zvijezde mogli vratiti na ispravan put, a to je onaj prema novoj tituli prvaka Bosne i Hercegovine. Premda se očekivanja nisu ispunila, treba biti optimist pred utakmicu s trenutno vodećom ekipom prvenstva.

Optimisti možemo biti samo ukoliko će borbenost, volja i zalaganje za dres s crvenom lentom biti na maksimalnom nivou. Optimisti možemo biti samo ako će se igrati srcem. 

Sve navedeno, upravo ovu spominjanu energiju trebaju prenijeti navijači s tribina. Dobro je poznato da će pjesma grmiti s Tribine Stajanje, no u subotu je vrijeme i za popularni Zapad da se probudi. Vrijeme je za onaj pritisak s tribina kojeg su se protivnički igrači uvijek pribojavali. VRIJEME JE!

Vrijeme je da 'Plemići' odigraju pravu utakmicu protiv veoma kvalitetnog protivnika. Možda ne neku nogometnu ljepoticu, ali zasigurno ratničku utakmicu, a veoma je dobro poznato da su upravo utakmice između ovih ekipa uvijek bile kvalitetne.

Naime, HŠK Zrinjski se ove sezone iznimno muči u derbi utakmicama u kojim su skupili tek jedan bod iz četiri utakmice (porazi na Koševu i Grbavici 4:2 i 2:0 te remi i poraz kući protiv ekipa Širokog Brijega i Željezničara 0:0 i 0:1). Eventualnom pobjedom FK Sarajevo bi svojim pratiteljima pobjeglo na 8 bodova prednosti što bi bila već pozamašna zaliha bodova.

Na Plemićima je da nošeni pjesmom s tribina osvoje puni plijen na svom terenu i vrate se u utrku za titulu. Želje navijača su poznate, a mogu se najbolje opisati stihovima pjesme: "..Hoću taj gol, hoću da ne budem svoj.." 

Subota , 16.30h Stadion HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski - FK Sarajevo

HERCEGOVINA.INFO