FOTO  HŠK Zrinjski-FK Velež 2:2

HŠK Zrinjski-FK Velež 2:2

Utakmicu je pratilo oko 4000 gledatelja,

Klubovi su istrčali u slijedećim sastavima:

HŠK Zrinjski: Dujković, Radulović, Graovac, Kordić, Crnov, Šćepanović, Blajić, Stojkić, Mevlja, Petrak i Popović. U drugom dijelu su ušli Muminović, Dedić i Nikolić.

FK Velež: Bobić, Zvonić, Kodro, Zolj, Hajdarović, Reljić, Hebibović, Janković, Pejić, Nikolić i Barišić.

Od samog početka Zrinjski je bio bolji protivnik, i Plemeći su imali puno više od igre. Prva prava prigoda bila je ona Stojkićeva iz slobodnog udarca kada je pogodio vratnicu.  Plemići su poveli preko Kordića koga je dobro uposlio Stojkić. Velež se vraća u igru pogotkom Hebibovića s bijele točke, a prethodno je oboren Janković, i tek na asistenciju Bjelice glavni sudac je pokazao na bijelu točku. Nakon toga imali su i Plemići kazneni udarac koji nije uspio realizirati Kordić.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 1:1. I u drugom dijelu Zrinjski je bio dominantniji. Poveli su Plemići preko Stojkića na 2:1, a poravnao je opet Hebibović nakon kontra napada. Do kraja je Zrinjski imao nekoliko odličnih prigoda, prije svega preko Kordića i Nikolića, a kada je udarac Popovića obrambeni igrač Veleža obranio s dvije ruke i glavni sudac, a i Bjelica su ostali nijemi. Inače suci nisu bili na razini utakmice, što je rezultiralo brojnim prekidima u kojima se gostima pružala liječnička pomoć. Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info