FOTO  HŠK Zrinjski - FK Sutjeska 3:0

HŠK Zrinjski, fk sutjeska, KUP BIH
Nazočni gledatelji njih oko 1500 došli su pogledati utakmicu, ali i sudjelovati u humanitarnoj akciji za malog Stipu Ljubića za koga je i namijenjen sav prihod sa ove utakmice.

Slaven Musa je na teren poslao malo drugačiju ekipu od one koja je igrala zadnje prvenstvene utakmice: Hadžić, Lamešić, Džidić, Šunjić, Žuržinov, Duro, Aničić, Marjanović, Pehar, Sušić i Bekić. Još su igrali: Jackson, Drežnjak i Arežina.

Sutjeska je nastupila u sastavu: Krnojelac, R. Radović, Stevanović, Filipović, D. Drakul, N. Drakul, V. Radović, Njeguš, Danilović , Blagojević, Muminović. Trener: Milenko Radić.

Zrinjski je počeo silovito i od prvog sučevog zvižduka vidjela se želja Plemića da što prije riješe pitanje pobjednika. Gosti su se orijentirali na obranu svojih vrata i tražili svoje prigode iz kontra udara. Plemići su poveli u 44. minuti preko Pehara, a bio je to pravi euro pogodak. U idućoj minuti već je 2:0 za Zrinjski, a strijelac je bio Marjanović i to je bio rezultat prvog dijela. U 51. Šunjić je povisio na 3:0. Na kraju zaslužena pobjeda Zrinjskog i plasman u dalje takmičenje Kupa BiH.

Vrijedi istaći veliki broj Ultrasa koji su došli podržati svoj klub, ali i humanitarnu akciju za malog Stipu. Vrijedno spomena jeste da su svi iz ekipe i stručnog stožera gostiju kupili karte i također podržali akciju.