FOTO  HŠK Zrinjski-FK Rudar 6:5 (1:1)

U regularnom dijelu bilo je 1:1, a strijelci su bili Adžić u 9. za Rudar, dok je poravnao Aničić u 44. minuti utakmice. Utakmici je nazočilo oko 1000 gledatelja.

Plemići su bili bolji tijekom cijelog susreta, ali tradicionalno neugodni Rudar znao je da se obrani, ali i da zaprijeti. Praktički cijelo vrijeme se ogralo pred i oko vrata Rudara, ali to su bili jalovi napadi bez puno pravih prigoda. I ono što je mirisalo na opasnost otklonili su stoperi gostiju. U drugom dijelu pokušao je Karaćić sa izmjenama, ali se rezultat nije mijenjao, tako da smo pobjednika saznali tek nakon kaznenih udaraca.

Za Zrinjski su pogodili Pezo, Simeunović, Miličević, Savić i Marin Aničić, a za goste su strijelci bili Aćić, Hodžić, Vidić i Adžić. Vratar Zrinjskog Dujković obranio je udarce Pekije i Mišana, gostujući je zaustavio šut Beloševića.

HŠK Zrinjski: Dujković, Pezo, Simeunović, Muminović (od 77. Savić), Crnov, Miličević, Kantar (od 60. Stojkić), Brković, Belošević, M.Aničić, I. Aničić (od 46. Popović).

FK Rudar: Bodiroga, Adžić, Stakić, Pekija, Ilinčić, Saničanin, Aćić, Milanović (od 62. Mišan), Rokvić (od 46. Jovičić), Hodžić, Marinović (od 69. Vidić).

HERCEGOVINA.info