FOTO  HŠK Zrinjski:FK Rudar 2:1

Stadion HŠK Zrinjski, FK RUDAR-PRIJEDOR, BH Telecom Premijer liga BIH

Momčadi su nastupile u sljedećim sastavima.

HŠK Zrinjski: Vasilj, Graovac, Katanec, Stojkić, Blaić, Petrak, Arežina (od 79. Žeravica), Tomić (od 56. Bilbija), Todorović, Filipović (od 70. Stojanović), Mešanović. 

FK Rudar: Kozić, Šodić (od 65. Radoja), Pekija, Antonić (od 79. Rokvić), Kantar, Milutinović (od 87. Bogdanović), Jovičić, Jakupović, Marić, Erić, Kunić.

Zrinjski je od početka krenuo silovito i vidjelo se da Plemići žele do brzog vodstva. Redali su se napadi Zrinjskog, a gosti su se uspješno branili. Bilježimo dobre pokušaje Stojkića, Todorivića i Mešanovića, ali rezultat se nije mijenjao.

Gol za vodstvo Zrinjskog postigao je Arežina u 27. minuti nakon sjajne asistencije Todorovića. I nakon vodstva Zrinjski je bolji i svi na stadionu su očekivali drugi pogodak Plemića za mirniji nastavak, ali tako nije mislio Kantar koji je iznenadio Vasilja i poravnao rezultat na 1:1. Prvo pouvrijeme završeno je  rezultatom 1:1.

U drugi dio Plemići su ušli s namjerom da dođu do vodstva. Dobro je pokušao Blaić, ali je Kozić sjajno intervenirao. Arežina pokušava iz slobodnjaka, ali opet je Kozić siguran. U 76. minuti sjajno prodire Stojanović i ubacuje u kazneni prostor gostiju, a tu loptu u svoju mrežu šalje Pekija za veliko slavlje nogometaša i navijača Zrinjskog.

Utakmica završila rezultatom 2:1 i sa ova tri boda Zrinjski je preuzeo vrh ljestvice.

SVE FOTOGRAFIJE U GALERIJI

Hercegovina.info