FOTO  HŠK Zrinjski - FK Radnik 0:0

HŠK Zrinjski, FK Radnik
Danas su Plemići na svom travnjaku dočekali momčad FK Radnik iz Bijeljine. Ovo je bila prva domaća utakmica Plemića u ovoj kalendarskoj sezoni, a došlo ju je pogledati oko 2500. navijača.

Zrinjski je imao imperativ pobjede u ovom susretu, a gosti su u Mostar došlo što skuplje prodati svoju kožu.

Momčadi su nastupile u sastavima:

HŠK Zrinjski: Brkić, Čurjurić, Galić, Barišić, Bekrić, Hajdarević, Marković, Stojkić, Jakovljević, Rustemović, Filipović.

FK Radnik: Marković, Radović, Simonović, Sušić, Mekić, Peco, Hadžić, Maksimović, Barić, Đurić, Šubert.

U 9. minuti bilježimo stopostotnu priliku za goste iz Bijeljine. Hadžić je u prilici, ali mu Brkić skida zicer. U 13. minuti prva prigoda za domaćina. Marković u prilici nakon centaršuta Filipovića. Ipak, nema pogotka za domaćina.

U 16. minuti nova prigoda za domaćina. Bekrić ubacio, ali Hajdarević iz dobre pozicije nije precizan. Samo minutu poslije sjajna šansa za Čurjurića. Dobro je šutirao, ali lopta odlazi pored vrata Radnika.

Nakon te prigode uslijedio je mirni dio utakmice, a novu prigodu Zrinjski ima u 36. minuti utakmice. Ubačaj Filipovića, vratar gostiju u posljednji tren ispred Hajdarevića stiže do lopte.

Prvi dio utakmice završio je rezultatom 0:0.

U drugom poluvremenu, točnije u u 51. minuti Brkić ponovo spašava Zrinjski. Đurić je imao sjajnu šansu, a vratar Plemića brani.

U 58. minuti dobra prigoda za Zrinjski. Galić dobro ubacuje, obrana Radnika u posljednji tren ispred Hajdarevića.

U 70. minuti Zrinjski je krenuo na sve ili ništa. Odlična šansa za Hajdarevića nakon ubačaja Stojkića, ali lopta odlazi pored gola. U 84. minuti odlična prigoda za Zrinjski.Čurjurić ubacuje, Jakovljević pogađa stativu Radnika. 

U 90. minuti sporni trenutak. Udarac  Barišića, domaći traže kazneni udarac jer smatraju da je jedan igrač gostiju igrao rukom. Sudac je samo odmahnuo rukom.

Utakmica je završila rezultatom 0:0.

Uskoro sve fotografije

HERCEGOVINA.info