FOTO  HŠK Zrinjski - FK Olimpic 2:4

Pobjeda ide zasluženo u Sarajevo, jer su gostujući igrači znali iskoristiti greške u obrani Plemića, a Zrinjski se nakon sjajnog starta propisno obrukao pred oko 5000 svojih navijača.

Prvu prigodu na susretu imao je Zadro koji je pucao pored vrata, a odmah zatim gosti preko Vladavića dolaze do 0:1.

Za 0:2 zaslužan je vratar Zrinjskog Hadžić koji je bespotrebno istrčao, te dozvolio Pliski da poveća na 0:2. Poslije toga prigodu ima Sušić ali puca u gostujućeg vratara. Gosti su povećali na 0:3 iz kaznenog udarca koga je realizirao Vladavić, a prethodilo je navodno igranje rukom Aničića.

U drugom dijelu malo bolja igra Zrinjskog, ali ne toliko za potpuni preokret. Smanjili su Plemići iz kaznenog udarca koga je realizirao Kutalia za 1:3. Na 2:3 smanjio je Marjanović, i kada se očekivalo poravnanje ponovo gruba greška u obrani Zrinjskog koju koristi Pliska za konačnih 2:4.

Navijači Zrinjskog su nakon utakmice zvižducima ispratili svoje ljubimce, a dosta će se pričati i o sucima utakmice koji su u par navrata oštetili domaćina, i to prije svega kod prvog pogotka gostiju kada se po mišljenju mnogih Vladavić našao u zaleđu, i ostat će sporna 62. minuta kada je sudac propustio suditi kazneni udarac za Zrinjski nakon grubog starta na Šunjiću.

HŠK Zrinjski: Hadžić, Popović (od 60. Živko), Šunjić, Džidić, Bekić, Sušić (od 72. Pehar), Miličević, Stojkić, Kutalia, Zadro (od 66. Marjanović) i Aničić. 

FK Olimpic: Fejzić, Rizvanović, Subašić, Regoje, Suljević, Vidović, Jugo, Pliska, Hiroš (od 75. Raščić), Đurić (od 65. Kresser) i Vladavić ( od 53. Kapić).