FOTO  HŠK Zrinjski - FK Mladost DK 2:0

zrinjski - mladost

... iznenađenje u prvom dijelu sezone FK Mladost. Na stadionu HŠK Zrinjski okupilo se oko 2000 gledatelja. Utakmica je krenula dosta slabo, a gledatelji su prvi šut vidjeli tek u 25. minuti utakmice. Udarac Todorovića, vratar Mladosti odlično brani.

Nakon toga i gosti iz Kaknja su zaprijetili, ali lopta odlazi pored vrata Zrinjskog. U 38. minuti prva izmjena na utakmici. U redovima Zrinjskog iz igre izlazi Jović, a ulazi Handžić. U 37. minuti udarac Stojkića odlazi pored vrata gostiju.

U 39. minuti penal za Zrinjski. Bilbija je oboren u kaznenom prostoru, a sudac Gigović bez imalo dvojbe pokazuje na jedanaest metara. Mulalić je gurnuo pomoćnog suca te zaradio crveni kartona.

U 44. minuti utakmice jedanaesterac izvodi Filipović i pogađa za 1:0. Sa vodstvom Zrinjskog 1:0 odlazi se na odmor.

U nastavku utakmice izmjena kod gostiju. U igru umjesto Velića, ulazi Bukvić. U drugo poluvrijeme Zrinjski je ušao mnočo bolje te u prvih desetak minuta igre bilježi i dvije odlične prigode.

Drugi gol Plemići postižu u 65. minuti utakmice. Ponovno mrežu trese Filipović sjajnim lob udarcem nakon greške vratara Bukvića. Nakon postignutog pogotka šef struke Plemića Blaž Slišković u igru ubacuje Barišića, umjesto Laštre.

U 74. minuti treća izmjena u redovima domaćina. Iz igre je izašao Perišić, a u igru je ušao Čirjak. U 75. minuti odličan pokušaj Zrinjskog, ali ovaj put vratar Mladosti odlično reagira.

U 89. minuti i gosti su imali dobru prigodu. Udarac Lazića odlično brani vratar Zrinjskog Pirić. Do kraja utakmice rezultat je ostao nepromjenjen, a Zrinjski sa nova tri boda i dalje drži vrh ljestvice Premier lige Bosne i Hercegovine sa ukupno 24 boda.

U narednom kolu koje je na rasporedu 30.09.2017. Zrinjski će u goste FK Željezničar.

HŠK ZRINJSKI: Pirić, Jović, Laštro, Stojkić, Todorović, Perišić, Jakovljević, Katanec, Ćavar, Filipović, Bilbija.

FK MLADOST: Musić, Benović, Metalsi, Aganspahić, Arežina, Lazić, Čomor, Vazda, Dilaver, Mišić, Isaković.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info